Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Puistjes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Puistjes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Rachèl

Geschreven op: Woensdag 21 Februari 2018 om 16:36
Ongepast of beledigend?

Ik ben Rachèl en studeer huidtherapie aan de hogeschool Utrecht. Voor mijn opleiding zoek ik een acne model voor mijn praktijktoets.

Voorwaarden voor het acne model: In het gelaat, hals of op de rug actieve acne met voldoende comedonen (mee-eters), pustels (puistjes) en talgcysten.

Als acne model krijg je een gratis behandeling waarbij de huid o.a. gereinigd, uitgezuiverd en er afhankelijk van de huid een peeling van hoogwaardig merk gekozen wordt die de verdikte acné huid verdunt waardoor de afvoergangen van het talg weer aan de oppervlakte komen te liggen en de ontstekingen dus verminderen.

Dit alles is onder begeleiding van een docent.
Datum :
Praktijktoets 11 april 2018 , tijd : 9.00-15.00 ( specifiek tijdstip moet nog bekend worden)
Je wordt eventueel gebracht en gehaald, achteraf krijg je een leuk presentje.
Plaats : Bolognalaan 101 HU, Utrecht

Het vinden van een acne model is altijd heel erg lastig, vandaar dat ik nu al begin met zoeken.
Dus ben- of ken jij iemand met acné? Je zou me er enorm mee helpen!
Bij vragen mag je me altijd een berichtje sturen! 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Puistjes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)