Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Puistjes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Puistjes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Angela

Geschreven op: Zaterdag 13 Januari 2018 om 19:37
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal!

Ik ben opzoek naar een acne model voor mijn opleiding allround schoonheidsspecialiste. Het gaat om een gezichtsbehandeling speciaal afgestemd voor jou huid met een duur van 1,5 uur. Het model moet minstens 3 puistjes met witte kop hebben en 5 mee eters.

19 januari (proefexamen)
Tijd: 8:30
Locatie: ROCA12 in ede

30 januari (examen)
Tijd: onbekend, waarschijnlijk de middag.
Locatie: woerden

Vervoer kan geregeld worden en eventueel tegen een vergoeding.

Ik kan jou helpen om je puistjes te verminderen en jij mij om mijn diploma te halen &
128519;&
129303;&
127881;

Beloning krijg je natuurlijk

Mijn nummer: 0652167196 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Puistjes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)