Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Puistjes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Puistjes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anouk Maassen

Geschreven op: Zaterdag 21 Oktober 2017 om 00:48
Ongepast of beledigend?

Mijn naam is Anouk Maassen, ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 4 aan het Leeuwenborgh te Sittard. Voor mijn specialiatie ben ik op zoek naar acne modellen. Wanneer ik geen model heb kan ik geen examen doen

Heeft u of kunt u mij doorverwijzen naar personen die last hebben van onzuiverheden/acne op gelaat/borst of rug?
Voor de volgende data heb ik modellen nodig:
ē Donderdag, 2,9,16 november om 17.15 uur
ē Donderdag 23 november proefexamen (tijdstip nog niet bekend)
ē Donderdag 14 december examen acne om 16.00 uur

De behandelingen worden onder toezicht gedaan van een leerkracht en zijn geheel gratis.

Plaats van behandeling:
ROC Leeuwenborgh
Milaanstraat 125
Sittard


Contactgegevens: maassenanouk@gmail.com
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Puistjes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)