Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Puistjes.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Puistjes.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Acne model gezocht

Geschreven op: Woensdag 12 April 2017 om 21:56
Ongepast of beledigend?

Voor de acne lessen ben ik opzoek naar modellen (vrouw/man) met acne. Dit mag op het gezicht, de rug en/of de borst zijn. De behandelingen worden door mijzelf gegeven bij mij op school.

Voor de volgende data zoek ik modellen:
- Maandag 1 mei van 17:30 tot 19:30 uur
- Maandag 8 mei van 17:30 tot 19:30 uur
- Maandag 15 mei van 17:30 tot 19:30 uur
- Maandag 22 mei van 17:30 tot 19:30 uur
- Maandag 29 mei van 17:30 tot 19:30 uur
- Dinsdag 6 juni van 17.30 uur tot 19.30 uur
- Maandag 12 juni van 17:00 tot 19:00 (EXAMEN)

Locatie: Rijn IJssel, Middachtensingel 2 in Arnhem (Presikhaaf)
Prijs: GRATIS!
Vervoer: in overleg

Heb jij last van acne of een onzuivere huid of ken je iemand die hier last van heeft, stuur me dan even een berichtje op: beauty-anke@hotmail.com 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Puistjes.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)